dinsdag 10 december 2013

luchtige zelfgemaakte chocoladeflapjes

Elk excuus is goed om gezellig samen te koken, maar winter en sinterklaas versterken die drang nog.
Wij zijn hier ook zot van chocolade en ik had nog een rol bladerdeeg in de frigo die dringend op moest,dus werden het deze keer zelfgemaakte chocoladeflapjes!! 
Lekker!!

Ik sneed vierkanten uit het deeg en smeerde er choco op en legde er wat bosvruchten uit zo'n Colruytdiepvrieszak op; de dochter plooide ze tot driehoeken.
Ik heb zo'n crispplaat en daar gingen ze op. Na enkele minuten konden ze uit de oven!
Wel even opletten dat de driehoeken overal goed dicht zitten. Rol de zijkanten dus wat op. Voor extra goudgeel effect smeer je er wat eigeel overheen.

Lekker, luchtig en mooi!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...