zondag 8 april 2012

en babyperikelen op Pasen

Zalig Pasen allemaal !!!!
 Hopelijk hebben de eitjes gesmaakt, genoten jullie van vrolijk naar lekkers zoekende kindersnoetjes en met z'n allen naar de kermis gaan of van nen dikke wafelenbak of gewoon van gezellig samenzijn met z'n allen...
Dat zijn dingen die wij anders allemaal doen met Pasen... maar deze keer niet.
 Deze keer moest manlief alleen met de dochter op zwier en haar wat opvrolijken, want mama en babybroer werden gisterennacht in het ziekenhuis gehouden :-(

Broerke kreeg hoge koorts en ge kent dat op van die dagen, dan zijn uw pediater en huisdokter niet te bereiken! Dan maar naar iemand van wacht en voor ge't weet ligt ge met baby en alles maar zonder verse kleren in de kliniek!
De antibiotica werd hier sneller dan onze eigen schaduw in het 11 weken oude lijfje gepleurd en dat was dat. Hij zou een darminfectie hebben.
Nu moeten we de kuur uitzitten: 5 dagen op z'n minst hier!
pff
hopelijk worden de goeie beestjes die ik met mijn borstvoeding met veel moeite in zijn darmkes kreeg, niet stukgebeten door die antbiotica.
Hopelijk is hij wél voorgoed van al zijn buikpijn verlost! Dat zou fantastisch zijn...

Tussendoor nog maar eens ander borstvoedingsadvies gekregen, waarom niet!?
Dan voelt een mama zich hélemaal lekker:
eerst had hij te weinig, dan te veel, dan mocht ik geen zuivel, dan weer geen paprika of ui, nu weer eet hij te vaak...(om de drie uur, en ja ook 's nachts en nee, dat is niet fijn)
Nee, het heeft niks met zijn ontsteking te maken, maar ik geef hem wel te veel eten waardoor dat hij zich te opgeblazen voelt!?
ACH!
Wie moet een mens nog geloven?!
Probeer het zo maar eens uit te houden, dat melken :-)
Enfin,
ik wil niet zagen
maar gewoon even mijn moederhart luchten...
Bedankt voor 't luisteren en ik beloof het niet vaak te doen
azo klagen :-D

tot morgen
met minder zorgen
:-D


6 opmerkingen:

 1. Veel courage, en vooral veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh sterkte zeg! En beterschap! Tja die borstvoedingsperikelen, zo herkenbaar , zou er een boekje mee kunnen vullen! Kijk maar goed naar je mannetje en volg je hart/ moedergevoel! Liefs, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè gatsie, dat is niet fijn de ziekenhuisperikelen.
  Maar hé hier een borstvoedende moeder (althans zo dik een jaar bij beide moppies, al even geleden hihi). Ga uit van je gevoel en vooral ga uit van de vraag van je kindje. Volgens mij kun je een kind niet overvoeden hoor. Want als het geen honger heeft, drinkt het ook niet.
  Ik wens je veel wijsheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach meis toch! Veel sterkte en Beterschap! Dat valt niet mee! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 5. beterschap. Ennuh ga uit van je eigen gevoel. Iedereen denkt het altijd beter te weten maar ondertussen wordt je gek van al die verschillende adviezen. ennuh zaag nog maar van tijd tot tijd wij luisteren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel beterschap, en van al die adviezen... je eigen gevoel volgen!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...