woensdag 27 april 2011

Melk is goed voor elk(e vlek).


Even een wistjedatje tussendoor voor de moeders van morsende kinderen.
Wij zijn namelijk gezegend (soms dus letterlijk) met een morsepot van een dochter. Er gaat geen eet- en/of drankmoment voorbij of ze morst! Dat komt natuurlijk doordat ze weinig tijd neemt om zich echt te concentreren op haar eten of drinken, voortdurend is ze met haar jonge hoofdje ergens anders! Ook al zit ze netjes aan tafel, dan nog slaagt ze erin om net die beker om te stoten of een arm op een vork neer te laten dalen die dan vanalles wegkatapulteert...
Bovendien is ze , zoals haar mama (ik beken) een chocoladefan. Met alle morsincidenten kan je je wel voorstellen wat een zalige garderobe ze er na een tijdje op nahoudt.
Als klap op de vuurpijl doet ze ook graag aan waaghalzerij en 'goestendoenderij', waardoor ze al eens bebloede kledij heeft ook!  Beide zijn vlekken van de hardnekkigste soort!! Jippie!
Maar... niet langer getreurd: hier is de oplossing!
Neem wat (volle) melk, doe dat over de vlek en dep dat weg met een droge doek. Daarna wassen zoals normaal. Wacht natuurlijk niet te lang om dit alles toe te passen. Als de vlekken al een week in de wasmand de kleding liggen te ontsieren, lukt het vast niet (denk ik).
Dus: bloed of chocoladevlek=> volle melk erop en wegdeppen met droge doek!

Laat ze nu maar morsen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...