dinsdag 22 november 2011

Een zomerse salade op deze warme herfstdag!

Wat een luxe (en wat loopt er fout met de wereld , denk ik dan ook steeds?!)
Eind november en nog kunnen we buiten eten, zonder jas of muts aan nog wel!
Bij zoveel zon hoort een frisse salade!


Nodig:   
gawassen verse spinasie 
geroosterde peperkoek
geitenkaas
2 verkruimelde speculaaskoekjes
rode bietjes (uit een potje deze keer)
balsamico azijn
zonnebloemolie
geroosterd brood
eetlepel confituur
muslie
appel in stukjes
(en wat je nog meer erbij wil)

Zwier de spinasie in een diep bord besprenkel met wat zonnebloemolie en de balsamico.
Kruid met peper en gooi er wat muslie overheen,
daarna komen de plakjes rode biet en de appel.
Dan is het tijd om de geitenkaas op de geroosterde peperkoek te 'kwakken'
Daar overheen komt dan de verkruimelde speculoos en een schepje confituur!
Plaats die twee schijfjes heerlijk op het groen en werk af met wat toastbrood...

Mocht ik niet zwanger zijn, ik dronk er een wit wijntje bij :-)
Smakelijk en makkelijk zat!!


ps: benieuwd wie volger nummer 30 wordt en de "give away" op gang trekt?

5 opmerkingen:

  1. mmm, k droom zo weg naar de zomer ... k zal proberen om nog s volger te worden, hebben we weer ne give away ;-) veel succes & smakelijk! liefs, mimi xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Man dat ziet er een beestig slaatje uit, het water loopt me nu al (uit of in) de mond!!!
    En dat wijntje doen we na je bevalling wel ;-)
    Liefs,
    Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er heerlijk uit. laten we maar het beste maken he van deze onverwacht zonnige herfst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, het was genieten, zo in de zon en het slaatje is eenvoudig én lekker!
    @Little Be: ik kijk daar echt naar uit (alsof ik een drankorgel ben) maar toch... bij een lekker gerechtje moet dat kunnen, hé :-)

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...