zaterdag 26 maart 2011

Mad Moiselle hoort een klein stemmetje in zich...

dat zegt :"pssst, je hebt vandaag aan wel 5 of 6 give-aways meegedaan en zelf give je niets away... dat kan zo niet langer"
Al ben ik pas een blogmadam geworden en is veel me nog nieuw, moeilijk en onbekend , ik ben vast van plan om ook iets te bronselen dat als give-away kan dienen. Gewoon, om mij minder schuldig te voelen voor mijn hebzucht :-) en ook gewoon om eens uit te pakken met mijn kunsten en ook eigenlijk stiekem om maybe een beeteken volgers te pakken te krijgen...
Weet ge wat, ik maak er gewoon een weddenschapke van: ik maak een give-away om te vieren dat alle groen weer tot leven komt en daarna maak ik er nog één als ik 20 volgers heb.
Ik hoor jullie al denken: "veel blabla en weinig boemboem" maar ik beloof dat ik vanavond als de huiskleuter in bed zit onmiddelijk aan mijn naaimachine kruip en iets in elkaar boks!!

4 opmerkingen:

 1. Je moet je niet schuldig voelen :-) Er is toch niets leukers dan meedoen aan een toffe give-away? Ik ben in ieder geval al benieuwd wat je voor ons in petto hebt ;-) Je hebt in ieder geval al een eerste volger ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja! joepie!! Ik ben echt blij als een kerstekind met mijn eerste volger! Ik ben echt compleet nieuw in blog-, naai- én give-awayland...Door de zieke huiskleuter moest ik mijn kleine projectje even aan de kant leggen, maar het komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En direct al een tweede volger zie, ikke! Kwam viavia op je blog en lijkt me wel leuk om je te volgen.
  Meedoen aan een leuke give-away doe ik ook wel! (en heb er nu ook eentje op m'n blog :) )
  En beterschap voor je kleintje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Merci!
  Wil wel eens jouw give-away zien... maareuh, ik heb een stom vraagje: hoe kom je op de blog van een volger terecht? (ik ken er écht nog niks van :-s)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...