Je kent ze wel die heerlijke lekkernijtjes van Milka die 'nieuw' in de rekken liggen!?
Ik wel!!!
En als chocoladeverslaafde moet ik zeggen: MMMMMMMMMMMM!!
Maar duur, voor hetgeen het is én bovendien is het van melkchocolade gemaakt en ik smelt helemaal voor fondant. Hoe zwarter, hoe beter!
Dus, ik ging dat lekkers gewoon namaken en ik zeg het: het is een makkie!
Jullie kunnen lekker meesnoepen als je dit receptje volgt.
nodig:
100 g pure chocolade
2 flinke eetlepels honing
een flinke hoeveelheid 'Rice Crispies'
een handvol rozijnen (mogen ook nootjes zijn of gedroogde vruchtjes of niets)
een plank
bakpapier
Werkwijze:
(het steekt allemaal niet te nauw, heerlijk!)
Smelt de chocolade 'au bain marie (of doe zoals ik op een zacht vuurtje, zomaar hop)
voeg de honing toe
Flink roeren
Voeg de rest toe en meng flink!
Kwak nu het geheel op het bakpapier en spatel goed plat.
Vouw het papier dicht en laat platliggend opstijven in de frigo (zo'n uurtje)
Toegegeven: Het ziet er NIET uit, maar.....
Daarna kun je er heerlijke rotsjes van afbreken en de smaak is raak!!
Ik krijg er alweer trek in!!!!
Het water loopt me al uit de mond! :D
BeantwoordenVerwijderenMmmmmmmm! Nu ben ik alleen wel reuze benieuwd waar je die 'rice crispies' vamdaan tovert?
BeantwoordenVerwijderenLiefs,
Hanneke maakt
Da kan ni slecht zijn!!!!!!
BeantwoordenVerwijderenMmmmmmmmmmmmmmmmmm….
xxx
Dju, ik krijg er goesting in...
BeantwoordenVerwijderen